De geboorte verliep totaal anders dan we wilden. Het liep uit op een spoedkeizersnee. Maar dat kon me toen niets meer schelen, ik was compleet op. Het vorderde niet, ik was radeloos”schrijft een jonge moeder.

Ik werd de OK in gereden en daar is hij geboren. Op het moment dat mijn man zijn zoon zag ontblote hij zijn borst en pakte zijn kind aan. Huid op huid contact was zo belangrijk had hij in de cursus geleerd. Dus heel intuïtief gaf hij dit aan zijn kind. Hij voelde ook direct een intense liefde en heel sterke band. Hield zijn kind op zijn borst terwijl de artsen het onderzochten. De baby was snel weer rustig en heel helder keek hij om zich heen.

Ik zag het en huilde van ontroering. Maar ook de rest van het personeel was ongelooflijk onder de indruk van wat deze vader deed en hier en daar werd een traantje weggepinkt.

Hij omschreef het zelf als een ongelooflijk moment. Hij vertelde het steeds weer met een brok in de keel en tranen in de ogen. Het was de mooiste keizersnee die je je maar kunt voorstellen.