Mijn naam is Susan Wollaars moeder van een dochter en een zoon.
Met de geboorte van mijn zoon is niet alleen mijn zoon en ik als nieuwe moeder geboren maar ook mijn passie voor alles rondom zwangerschap en geboorte en hieruit is Liefdevollestart geboren!

Voor ik aan de opleiding Een Bewuste Geboorte bevallen met hypnose begon werkte ik al met zwangere en vrouwen die net bevallen waren, ik gaf sportlessen aan zwangere, zwangerschapsmassage, mamamassage en babymassage, stuitliggings consulten en post-partum behandelingen.
Ik vond het schitterend om te werken met deze doelgroep, maar wat mij opviel tijdens mijn werk was dat er veel vrouwen een negatieve beval ervaring hadden daarnaast zag ik ook een groep die hun bevalling juist heel positief hadden ervaren, dit riep bij mij vraagtekens op, ik ben dit toen gaan onderzoeken, al gauw kwam ik tot de conclusie dat een goede bewuste voorbereiding een heel groot verschil kan maken, daarnaast zag ik dat vrouwen die een zwangerschapscursus hadden gevolgd die gebaseerd was op hypnose bijna allemaal positieve beval ervaringen hadden, dit wil niet zeggen dat alle bevallingen precies waren gegaan zoals ze hadden gewild maar ondanks dat keken ze toch positief terug. Omdat ik hier steeds meer positieve ervaringen over hoorde kon voor mij een opleiding op dit gebied ook niet ontbreken zodat ik nog meer vrouwen kon ondersteunen om hun te begeleiden naar een positieve bevalling.

Ik ben mij gaan verdiepen in opleidingen op dit gebied en ben uiteindelijk uitgekomen bij Marijke Witbraad dit omdat zij naast opleider van deze opleiding ook Hypnotherapeute is dus een ruime kennis en achtergrond heeft op het gebied van hypnose. Daarnaast moet een goede zwangerschapscursus voor mij verder gaan als alleen dit maar is ook de bewustwording juist heel belangrijk en dit alles vond ik terug in de docente opleiding Een Bewuste Geboorte, die ik nu als Een Bewuste Geboorte docente vol liefde aan zwangere en hun partners geef in zowel cursusvorm als privé en tijdens de Zwangerschaps Retraites die
ik geef.

Daarnaast ben ik nu ook nog begonnen aan de Doula opleiding om hierin alles te kunnen combineren en ouders vanaf het begin van hun zwangerschap tot en met de kraamtijd kan begeleiden om een liefdevolle start te maken voor het nieuwe mensje dat ze samen op de wereld hebben / gaan zetten.
Ik ben ervan overtuigd dat een mooie wereld waarin liefdevolle mensen leven begint bij het begin en dat begint in de baarmoeder.

Mijn werkgebied is voornamelijk de provincie Utrecht, hier bent u van harte welkom voor een van mijn diensten op het gebied van Zwangerschap en Geboorte of jullie kunnen je samen opgeven voor een heerlijke, ontspannen volledig verzorgde zwangerschaps retraite die wordt gehouden in een luxe villa in Nederland en in de Ardennen waarin ook de zwangerschapscursus Een bewuste geboorte wordt gegeven.

Voel je welkom!
Susan Wollaars
Joubertlaan 35
3701 JT Zeist
Tel: 06-81741741
Email: info@liefdevollestart.nl
www.liefdevollestart.nl
www.bodyworkz.nl