Eigenaar: Een bewuste geboorte.

Ik ben een trotse moeder van twee kinderen. Door mijn eigen ervaring en door de verhalen van andere vrouwen hoor ik heel vaak dat ze het achteraf anders hadden willen doen. Maar daarvoor krijg je de kans niet. Je kunt het bij een tweede kindje wel anders doen gelukkig, maar een negatieve geboorte is een kras op je ziel.

Voor mijn dochter en alle jonge moeders in de toekomst.

Dat zette me aan het denken, wat hebben stellen nodig, wat heeft een vrouw nodig?
Stel mijn kind is zwanger, wat zou ik haar dan mee willen geven.
Hoe kan ik voorkomen dat vrouwen die wijsheid vooraf hebben in plaat van achteraf.
Ik heb de passie ontwikkelt om stellen bewust te laten worden van de keuze opties die ze hebben. Het vanzelfsprekend uit handen geven van de geboorte kan veel pijn en trauma geven. Een vrouw is tijdens de zwangerschap, geboorte en opvoeding vooral intuïtief bezig. Alle voelsprieten staan aan, naar buiten en naar binnengericht. Dat intuïtieve weten is heel belangrijk en wordt in mijn ogen te weinig serieus genomen. Het wordt tijd dat we het intuïtieve weten en het wetenschappelijk weten met respect voor de moeder krachten bundelen. 

Ons zorgsysteem ontneemt vrouwen autonomie.

Ons zorgsysteem is gericht op het medische handelen en werkt met protocollen. Een geboorte is gemedicaliseerd geworden en dat heeft diepgaande gevolgen.
Heel veel vrouwen hebben pijnlijke gedachten over de geboorte van hun kind. Een geboorte waar je spijt van hebt is heel pijnlijk en kan verstrekkende gevolgen hebben voor moeder en kind. Het kan hechting in de weg staan of in de opvoeding steeds de kop opsteken. Heel veel problemen in een mensenleven ontstaan bij trauma rondom de geboorte.

We willen met onze cursus stellen de autonomie en regie terug laten pakken.
Ook voor een kindje is het heel belangrijk dat het een goede start krijgt. Het is het fundament voor het verdere leven! Ik kom heel veel problematiek tegen die rechtstreeks te linken is aan een traumatische geboorte, onveilige hechting en veel stress tijdens die gevoelige periode. We kunnen problemen voorkomen door goede voorlichting.

Trance is natuurlijk bij de bevalling.

Ik heb zelf trance ervaren tijdens mijn tweede geboorte, dat weet ik nu, toen wist ik dat nog niet.

Toen ik hypnotherapeut werd heb ik heel nieuwsgierig de opleiding Hypnobirthing gedaan. Ik merkte alleen dat de cursus niet bij mij paste, daarom heb ik mijn krachten en ideeën gebundeld en er Een bewuste geboorte van gemaakt, eigentijds, praktisch, no nonsens en vooral informatief.

Bel 0515 44 35 88

Neem contact met ons op.