Doctor Cuyperslaan 64
5623 BB Eindhoven
Tel: 06-23215877
Email: info@hymas.nl

www.hymas.nl

Ik ben Jeanine Sips, getrouwd en heb een dochter van 21 jaar. We wonen met ons gezin in Eindhoven.
Met als beroep kraamverzorgster en hypnotherapeut ben ik op zoek gegaan naar een voor mij mooie begeleiding van de zwangere vrouw en haar partner.

In mijn beroep als kraamverzorgster kom ik regelmatig in aanraking met mensen die met een negatief gevoel terugkijken op de zwangerschap en vooral op de geboorte!

Maar ook de andere kant ken ik, de ontspannen geboorte, waardoor er veel meer positieve gevoelens rondom de zwangerschap en geboorte zijn. Dit is zo’n mooi geschenk voor moeder en kind.

Dit kan op verschillende manieren bereikt worden. Voor mij is dit de begeleiding van een zwangere vrouw en haar partner d.m.v. hypnose waardoor er een positieve ontspannen manier van bevallen ontstaat.

In mijn zoektocht ben ik bij Marijke terecht gekomen waar ik voor mij gevoel de juiste manier van begeleiden vond die ik zocht. Met veel enthousiasme heb ik bij haar de cursus “Een Bewuste Geboorte” gevolgd. Wat ik geleerd heb geef ik nu met veel liefde door aan de zwangere vrouw en hun partner zodat ook zij de ervaring van “Een Bewuste Geboorte” mee mogen maken.

Een Bewuste geboorte, dat is wat ik elke moeder, partner en kindje gun.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten bij een van de cursussen “Een Bewuste Geboorte” in Eindhoven.

Warme groet,
Jeanine Sips.